Cautare

640 de rezultate pentru "note la titularizare bistrita nasaud" (7.36 secunde)
In accidentul aviatic produs joi, 7 martie, in apropiere localitatii Beresti -Bistrita, judetul Bacau, si-au pierdut viata doi militari, iar alti trei au fost raniti, anunta Minsterul Apararii Nationale.
Mijlocasul echipei Pandurii, Cosmin Bacila, se recupereaza la o clinica din Roma si spera sa revina pe teren la finalul lunii martie Fotbalistul pandurilor, Cosmin Bacila, incearca sa-si revina dupa accidentarea din partida cu Steaua din turul acestui sezon, cand Florin Gardos i-a provocat o dubla fractura, de tibie si peroneu.
Biroul Permanent National al PNL a decis ieri sa-i retraga sprijinul politic deputatului Ioan Ghise (foto), urmand ca la Delegatia permanenta din 2 septembrie sa fie dezbatuta recomandarea conducerii partidului de excludere a actualului deputat pentru ca a colaborat cu Securitatea.
La intalnirea cu parlamentarii comisiei de control a activitatii SRI, George Maior a explicat ca "SRI a infor-mat prin note informative bazate pe multiple surse si presedintele, si prim-ministrul in legatura cu fenomenele legate de zona energetica".
Dezbaterile de la Curtea de Apel Bucuresti in cazul contestatiei lui Dan Voiculescu fata de decizia de politie politica data de CNSAS au fost amanate pentru 29 mai.
Artistul va sustine primul sau concert in Romania in data de 25 martie 2017, de la ora 20.00, la Sala Radio din Bucuresti.
- Nu am note preferate. ... Nu am uitat, insa, niciodata, calitatea intrinseca a multor substante chimice, a caror particularitate da nastere originalitatii si modernitatii unei note de parfum. ... de la un cuvant, o idee, un concept, o poveste, o imagine, un peisaj.
Aspirant la inaltul fotoliu de presedinte al Camerei Deputatilor, ministrul pentru relatia cu Parlamentul, liberalul Bogdan Olteanu,a declarat sambata la Bistrita ca partidele din Coalitia guvernamentala nu vor forta nota pentru modificarea regulamentelor celor doua Camere, intrucat nu vor sa renunte la dezbaterea altor legi.
PNL si PD Bistrita-Nasaud vor candida pe liste comune in eventualitatea alegerilor anticipate pentru constituirea unui nou consiliu judetean, mizand pe faptul ca in vi-itorul organism vor avea 16 mandate.
Campania electorala pentru Parlamentul European, lipsita de miza locala, a semanat plictis printre social-democratii din Bistrita-Nasaud chemati in numar de peste 300 la oras sa asiste la lansarea oficiala a candidatilor PSD din Regiunea de nord-vest.
Liderii PSD, PNL si PC trebuie sa decida pana joi lista celor care vor intra in competitia electorala impotriva celor de la PDL. ... Lista USL ramane deschisa la Bucuresti, unde abia au inceput sondajele pentru stabilirea candidatilor la Primaria Generala si cele de sector.
USL si-a stabilit candidaturile La locale, PSD va avea candidati pentru 22 de consilii judetene, iar ACD pentru 19 Dupa negocieri grele, liderii USL au ajuns la o intelegere si au finalizat listele candidaturilor pentru alegerile locale ce vor avea loc anul viitor.
Victorita Colta, solista de muzica populara, si sotul ei, Gavrila Colta, sunt prezenti zilele acestea la targul de produse traditionale organizat in Parcul Cismigiu. ... Nu ne abatem de la traditiile romaesti si tot ce e lucrat aici e facut de mana mea:
Victorita Colta, solista de muzica populara, si sotul ei, Gavrila Colta, din Bistrita-Nasaud, participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... Nu ne abatem de la traditiile romaesti si tot ce e lucrat aici e facut de mana mea:
Potrivit situatieicentralizate la nivelul Centrului Operational al MAI,sambata la ora 11.00, erau inregistrate doua localitati in care era intrerupta alimentareacu energie electrica.
Orasenesc (Mioveni) Arbitru: Petrescu Radu (Bucuresti - Bucuresti) / A1: Marica Mihai Marius (Bistrita - Bistrita Nasaud), A2: Tunyogi Ferencz (Zalau - Salaj)
Marica Mihai Marius (Bistrita - Bistrita Nasaud), A2: Bucsi Imre-Laszlo (Sfantu Gheorghe - Covasna), Arbitru VAR: Kovacs Szabolcs (Carei - Satu Mare), Arbitru AVAR:
Intr-o comuna din judetul Bistrita Nasaud doua scoli ramase fara elevi vor deveni capele mortuare.
In Bistrita, prima confruntare dintre PSD si Alianta s-a desfasurat nu la nivelul programelor de guvernare, ci la cel al bannerelor electorale. Cele doua forte politice au avut aprobate de catre Primaria Bistrita cate noua, respectiv opt locatii in care puteau sa amplaseze bannere.
Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sambata, la Bistrita, ca nu este exclusa o alianta a PSD cu PNL si chiar cu PC, intrucat Romania are nevoie de o opozitie puternica, riscand altfel sa se indrepte spre dictatura.
google-analytics.com